Meteen naar de inhoud

😎 Glazen iglo’s in Kakslauttanen Finland

een uniek project om te genieten of een huwelijksnacht te vieren. Natuurlijk heeft het Noorderlicht een enorme aantrekkingskracht maar de sterrenhemel is daar ook zo helder dat we denken dat u die nacht géén oog dicht doet. Nu zal dat bij een huwelijksnacht sowieso wel gebeuren. Een indrukwekkende ervaring die u zeker moet gaan afvinken. De natuur zowel om u heen als in de sterrenhemel is verbluffende en zeer indrukwekkend. Het park heeft veel 2 persoons-iglo’s. De douche en de sauna zijn in een ander gedeelte. Het park heeft ook blokhutten waar u op de traditionele manier uw vakantie kan vieren. Al verlangt u natuurlijk wel naar een iglo nachtje.

Hier nog enkele reisorganisaties voor een vakantie naar Finland.

 • Mökki Tour in Finland

  Wie van vrijheid houdt, kiest voor een rondreis inclusief verblijf in mökki’s, typisch Finse vakantiehuisjes gelegen op de mooiste plekken van Finland. Mökki’s zijn een prima uitvalsbasis voor het verkennen van alles wat Finland te bieden heeft: prachtige meren, échte wildernis en boeiende steden.

 • Wintersport Lapland/Finland

  Waar sommige zonbestemmingen als exotisch worden aangeduid, valt Fins Lapland als winter(sport)bestemming in deze categorie. Skiën boven de poolcirkel in Finland is weer eens iets anders. Lage temperaturen? Ja soms, af en toe daalt het kwik in Lapland tot onder de-30°C; maar meestal wordt het overdag niet zo koud. We worden in deze streek weer even aan de kracht en invloed van de natuur herinnerd…

 • BBI-travel

  Ontdek de pure natuur en reis met ons naar het land van de duizend meren, uitgestrekte bossen en pure wildernis. lees verder…

 • Vakantie Finland met de Jong Intra

  Wilt u een bijzondere rondreis maken door Finland? Kies dan voor één van onze unieke groepsreizen of onze individuele reizen!

 • SNP Natuurreizen in Finland

  In deze eindeloze taigawildernis heeft SNP een aantal verrassende reizen. Zoals een fotografiereis Finland, waar je leert hoe je de zonsopkomst, reflecterend in het spiegelgladde wateroppervlak met een glooiend landschap op de achtergrond, kunt vangen in sprookjesachtige beelden.

Meer reisorganisaties voor Finland

Meer vakantie-ideeën voor Finland

Kakslauttanen
Kakslauttanen
Kakslauttanen
(Visited 645 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *