Ga naar de inhoud
franche-comte

😎 De Franche-Comté heeft twee echte seizoenen,

de zomer en de winter, en de natuur is een van haar sterke punten. Natuurlijke landschappen en cultureel erfgoed gaan harmonieus samen en nodigen u uit voor een ontdekking in een streek met een sterk heel eigen karakter. In de Franche-Comté ontmoet u Moeder Natuur. Ze heeft de landschappen gevormd die de streek maken tot wat ze is: Uitgestrekte bossen zoals het bos van Joux, dat wordt beschouwd als één van de mooiste dennenbossen in Frankrijk en waar dennen te vinden zijn van 40 meter hoog! Prachtige natuurgebieden van het Parc naturel régional du Haut-Jura tot de Ballons d’Alsace. Beroemde bergketens van de zuidelijke Vogezen tot de bergen van de Jura die een natuurlijke grens van 250 km met Zwitserland vormen. Deze regio heeft rijke natuurgebieden zoals het Massief des Vosges en de Montagnes du Jura en talloze meren en bossen.

Hier enkel AANBIEDERS in deze streek!

  • Belvilla in France-Comté.

   Word overspoeld door prachtig natuurschoon vanuit je vakantiehuis in de Franche-Comté! Zowel in de zomer als in de winter.

  • TUI.nl

   Vind eenvoudig jouw ideale vakantie in het voordelige Franche-Comte aanbod van TUI.

  • Novasol.nl

   Vakantiehuis in Franche-Comté. Vanwege de directe nabijheid van Zwitserland, is een vakantiehuis in Franche-Comté ook geschikt als vertrekpunt voor dagtochten naar Zwitserland.

  • Anwb-reizen

   Laat je inspireren voor een bezoek aan de Provence, langs de wijngaarden en eeuwenoude dorpen

Meer vakantie-ideeën voor Frankrijk

Meer reisorganisaties voor Frankrijk

(Visited 694 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon