Noord-Amerika Reisverhalen

Fotogenieke Golden Gate Bridge

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  golden gate bridge

  😎 Hoe fotogeniek is de Golden Gate Bridge in San Fransico?

  Wellicht een van de meest gefotografeerde bruggen ter wereld. Met een overbrugging van 1970 meter en een hoogte van 230 meter vanaf het wateroppervlak is dit in vele opzichten en unieke brug. Zowel in positieve als negatieve zin. Jaarlijks komen hier vele zelfmoorden voor.
  De Golden Gate Bridge is een hangbrug over de zeestraat Golden Gate, de opening van de Baai van San Francisco in de Stille Oceaan. De brug maakt deel uit van zowel U.S. Route 101 als de California State Route 1 en verbindt het Schiereiland van San Francisco met Marin County ten noorden van de metropool San Francisco. De Golden Gate Bridge is een van de meest herkenbare symbolen van San Francisco en de staat Californië. De American Society of Civil Engineers verklaarde de brug een van de zeven moderne wereldwonderen.

  De brug werd ontworpen door de Amerikaanse ingenieur Joseph B. Strauss. De bouw werd in ongeveer vier jaar voltooid en heeft zo’n 35 miljoen dollar gekost. De Golden Gate Bridge opende feestelijk op 27 mei 1937.

  • 😎 Camper reis San Francisco

   WTC.nl – World Ticket Center
   Heeft u altijd al een rondreis door de Verenigde Staten willen maken, dan is dit uw kans! Wij hebben San Francisco camper rondreizen voor u in de aanbieding.

  • Cruisen in Alaska
   Aan de westkust kunt u metropolen zoals Los Angeles en San Francisco verkennen. Reist u verder naar het noorden, dan bereikt u de Canadese wildernis en Vancouver – een van de mooiste steden ter wereld -. Nog verder naar het Noorden komt u in Alaska, waar uw cruiseschip u meeneemt langs indrukwekkende ijswanden en schitterende kustgebieden. Hier staat u een spannende kennismaking met walvissen en beren te wachten. Met foto`s van eindeloze natuurlijke panorama`s, die per seizoen erg verschillend ogen, keert u huiswaarts.
  • San Francisco met Vliegwinkel
  • en natuurlijk…….De REISGIDSEN van San Francisco.

  Meer reisorganisaties voor Amerika

  Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

  FOX, verre reizen van ANWB | FOX.nl

  golden gade bridge
  golden gate bridge

 • (Visited 122 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress