Frankrijk Vakantie ideeën

Èze het Franse adelaarsnest.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 Het dorpje Èze ligt op een heuvel met een ronduit spectaculair uitzicht over de omgeving

  en de Middellandse Zee. Vanwege de bijzondere ligging heeft Èze de bijnaam Adelaarsnest gekregen. Wie tussen Nice en Monaco reist moet gewoonweg eventjes de snelweg verlaten om dit dorp te bezoeken.
  Èze is een van de parels van de Côte d’Azur! Dit dorpje op 429m boven zeeniveau, vlak bij het stadje Roquebrune-Cap-Martin, biedt zijn bezoekers een verscheidenheid aan landschappen.

  Èze, een door rotsen omgeven juweeltje aan de Middellandse Zee, is één van de mooiste dorpen van de Côte d’Azur. Het ligt hoog boven het schiereiland Saint-Jean-Cap-Ferrat en dankt zijn bekendheid aan de verscheidenheid aan landschappen en zijn middeleeuwse bouwstijl, die opmerkelijk goed bewaard is gebleven. Èze kenmerkt zich door zijn ontelbare nauwe, bochtige straatjes en weggetjes. Er heerst een plezierige, rustgevende sfeer waardoor het dorp veel kunstenaars en artiesten aantrekt, zoals bijvoorbeeld Bono, de zanger van de groep U2, die een huis heeft in deze gemeente. Het uitzicht over zee is werkelijk schitterend! Het uitzicht over de baai van Monaco is adembenemend en de witte zandstranden in de buurt staan garant voor het echte vakantiegevoel.

  Hier enkele accommodaties in de buurt

  Meer vakantie-ideeën voor Frankrijk

  Meer reisorganisaties voor Frankrijk

  • Éze FrankrijkEen bijzondere overnachting klik HIER.  eze

  eze

 • (Visited 313 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress