Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

Voor de echte avonturiers een om af te vinken van je bucket list.

😎 El Caminito del Rey is een wandelpad dat loopt van Álora in Málaga naar Campillos door de El Chorro-kloof. De naam wordt vaak afgekort tot El Camino del Rey.

In 2006 sprak de regionale overheid van Andalusië over een restauratieplan. De kosten werden toen geraamd op 7 miljoen euro
Nu is het pad opgeknapt en veilig ook de toegangsweg naar El Chorro. Het dichtst bijzijnde station El Chorro is omgedoopt tot El Chorro-Caminito del Rey.
Het Caminito del Rey – Het Koningspad is nu voor iedereen toegankelijk en zal voor de adrenaline-junks wel niet meer uitdagend genoeg zijn, maar voor wandelaars die een spannende wandeltocht willen maken is het een heel bijzonder en mooie route.
Enkele stukken op het wandelpad, bestaan uit glas , zodat men al wandelend de meer als 100 meter diepe kloof onder zich kan bewonderen.

De eerste twee maanden kan man gratis van dit wandelpad gebruik maken, daarna moet men voor deze spectaculaire wandeling door de El Chorro-kloof betalen.

Malaga is een fijne stad om een paar dagen te verblijven. Je vindt er karakteristieke straatjes, mooie kerken en een uitgebreide keuze aan winkels en restaurants. In Malaga zit je goed als je Andalusië wilt ontdekken, met steden als Granada en Cordoba op een steenworp afstand. Ook kun je de bergen van het Sierra Nevada gaan ontdekken, of de prachtige kustlijn van de Costa del Sol.

Hier enkel aanbieders voor deze regio:

Meer reisorganisaties voor Spanje

Meer vakantie-ideeën voor Spanje

SNP Natuurreizen

del rey

(Visited 1.501 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.