Ga naar de inhoud
vakwerkhuizen

😎 Geniet van een heerlijke riviercruise over de Rijn en de Moezel in Duitsland.

Ontdek de natuur en gezellige stadjes tijdens een riviercruise over de Rijn en de Moezel. Geniet van mooie plaatsen langs de twee rivieren zoals Cochem, Boppard, Königswinter en Koblenz en bewonder de mooie landschappen, de beroemde Loreley en de middeleeuwse kastelen die hier gelegen zijn. In het fraaie Moezelgebied komt u de beroemde wijngaarden tegen, langs de steile rivierhellingen. Boek nu zo’n heerlijke riviercruise en geniet van dit alles vanaf het comfortabele schip.

Hier enkele opties om de streken te ontdekken

 • deJongIntra.nl

  De Moezel is één van de bekendste wijngebieden van Duitsland, waar de moezelwijn zijn herkomst heeft. Naast de uitgestrekte wijngaarden heeft de, al vele eeuwen aanwezige wijnbouw, lees verder……

 • Oad.nl

  Deze cruise met het luxe en sfeervolle River Diamond voert u vanuit onze eigen hoofdstad over de machtige rivier de Rijn naar karakteristieke steden als Koblenz, Rüdesheim en zelfs het Franse Straatsburg. lees verder……..

 •  Anwb reizen

  De mooiste bezienswaardigheden aan de Moezel. Wandel van luchtkuuroord Brodenbach naar het Ehrenburg-kasteel. Laat je vervoeren over de Moezel met een rondvaart vanuit Cochem lees verder…..

 • Belvilla

  De Moezelstreek. Steile hellingen en wijngaarden, prachtige natuur, een van de oudste steden in Duitsland en eindeloze wandelingen. Voor elke vakantieganger een plek bij Belvilla.

Méér Rijnland-Platz

Meer reisorganisaties voor Duitsland
Meer vakantie-ideeën voor Duitsland

Rijn
rijn
Moezel
(Visited 339 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon