Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

chinese muur

😎 De Chinese Muur is een zeer indrukwekkend bouwwerk

De Grote Chinese Muur, een van de grootste wonderen van de wereld, werd vermeld als werelderfgoed door de UNESCO in 1987. Net als een gigantische draak slingert het op en neer door woestijnen, graslanden, bergen en plateaus, die zich uitstrekt van over 21.196 kilometer van het oosten naar het westen van China.

Met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Sommige delen zijn nu verwoest of verdwenen. Echter, het is nog steeds een van de meest aansprekende attracties over de hele wereld vanwege zijn architectonische grandeur en historische betekenis.

Het mysterie van de bouw van de muur is geweldig. De constructie werd uitgevoerd in lijn met de lokale omstandigheden, lokale grondstoffen. Een groot leger van mankracht, samengesteld uit soldaten, gevangenen en de lokale bevolking, zorgden voor de bouw van de muur. Het resultaat toont de wijsheid en vasthoudendheid van het Chinese volk.

De Chinese Muur heeft een aanzienlijk deel van de Chinese cultuur. Het is al lang opgenomen in de Chinese mythologie en symboliek. De meest bekende legende gaat over de instorting van een deel van de muur veroorzaakt door Meng Jiangnu, die verbittert was over de dood van haar man tijdens de bouw van de muur. Deze legende is op grote schaal verspreid via leerboeken, volksliedjes en traditionele opera’s.

Hier enkele aanbieders naar China

 • Reizen naar China met Sawadee

  Tijdens je rondreis door China zal je kennis maken met de uitgebreide geschiedenis van het land. Dit maakt dat China zeer aantrekkelijk is voor mensen die een rondreis willen maken.

 • FOX Verre Reizen van ANWB China

  Ontdek onze Groeps-, Single- en Privé Rondreizen door China

 • Kras China reizen

  Alles is voor u geregeld tijdens een groepsreis naar China. Wandel over de Chinese Muur of vergaap u aan het Terracottaleger.

 • SNP Natuurreizen in China

  Van de spectaculaire met sneeuw bedekte Himalayatoppen tot de mangrovebossen langs de kust, van uitgestrekte droge woestijnen in het uiterste westen tot tropische regenwouden.

 • Discover China by Rail

  HOOGTEPUNTEN
  Bruisende hoofdstad Beijing
  De Grote Chinese Muur
  Indrukwekkend Terracotta Leger
  Trendy Shanghai
  Boottocht West-Lake in Hangzhou
  Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
  China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.

Meer reisorganisaties voor Azië

Meer vakantie-ideeën voor Azië

chinese muur
chinese muur
china
china

(Visited 414 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *