Azië Vakantie ideeën

De Chinese Muur

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  chinese muur

  😎 De Chinese Muur is een zeer indrukwekkend bouwwerk

  De Grote Chinese Muur, een van de grootste wonderen van de wereld, werd vermeld als werelderfgoed door de UNESCO in 1987. Net als een gigantische draak slingert het op en neer door woestijnen, graslanden, bergen en plateaus, die zich uitstrekt van over 21.196 kilometer van het oosten naar het westen van China.

  Met een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Sommige delen zijn nu verwoest of verdwenen. Echter, het is nog steeds een van de meest aansprekende attracties over de hele wereld vanwege zijn architectonische grandeur en historische betekenis.

  Het mysterie van de bouw van de muur is geweldig. De constructie werd uitgevoerd in lijn met de lokale omstandigheden, lokale grondstoffen. Een groot leger van mankracht, samengesteld uit soldaten, gevangenen en de lokale bevolking, zorgden voor de bouw van de muur. Het resultaat toont de wijsheid en vasthoudendheid van het Chinese volk.

  De Chinese Muur heeft een aanzienlijk deel van de Chinese cultuur. Het is al lang opgenomen in de Chinese mythologie en symboliek. De meest bekende legende gaat over de instorting van een deel van de muur veroorzaakt door Meng Jiangnu, die verbittert was over de dood van haar man tijdens de bouw van de muur. Deze legende is op grote schaal verspreid via leerboeken, volksliedjes en traditionele opera’s.

  Hier enkele aanbieders naar China

  • Reizen naar China met Sawadee

   Tijdens je rondreis door China zal je kennis maken met de uitgebreide geschiedenis van het land. Dit maakt dat China zeer aantrekkelijk is voor mensen die een rondreis willen maken.

  • FOX Verre Reizen van ANWB China

   Ontdek onze Groeps-, Single- en Privé Rondreizen door China

  • Kras China reizen

   Alles is voor u geregeld tijdens een groepsreis naar China. Wandel over de Chinese Muur of vergaap u aan het Terracottaleger.

  • SNP Natuurreizen in China

   Van de spectaculaire met sneeuw bedekte Himalayatoppen tot de mangrovebossen langs de kust, van uitgestrekte droge woestijnen in het uiterste westen tot tropische regenwouden.

  • Discover China by Rail

   HOOGTEPUNTEN
   Bruisende hoofdstad Beijing
   De Grote Chinese Muur
   Indrukwekkend Terracotta Leger
   Trendy Shanghai
   Boottocht West-Lake in Hangzhou
   Entreegelden bij genoemde excursies inclusief
   China heeft meer dan 2000 jaar rijke geschiedenis. Het Rijk van de Draak heeft een fascinerend cultureel erfgoed en onuitputtelijk veel bezienswaardigheden.

  Meer reisorganisaties voor Azië

  Meer vakantie-ideeën voor Azië

  chinese muur
  chinese muur
  china
  china

  (Visited 188 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress