Meteen naar de inhoud
cotswold

😎 Cotswold, deze bijzonder prachtige streek in centraal Engeland, is rijk aan bezienswaardigheden en activiteiten.

Cotswold is één van de mooiste gebieden van Engeland met veel heuvels en mooie idyllische dorpjes. Zoals verschillende historische en architectonische hoogstandjes in Groot-Brittannië. Van Oxford, de ‘city of Dreaming Spires’, tot aan de Romeinse baden in Bath. De Cotswolds, de romantische streek met zijn honingkleurige huisjes, opgetrokken uit zandsteen en kabbelende riviertjes in groene valleien. Er is eindeloos veel natuur met historische wandelpaden. Breng ook een bezoek aan Stow-on-the-wold, mogelijk de oudste plaats in de Cotswolds, waar je kunt genieten van de schitterende uitzichten.

Enkele reistips om een reis naar Engeland te boeken.

 • HouseOfBritain.nl

  De mogelijkheden tijdens uw reis door Engeland lijken oneindig: wandelen over de oneindige landgoederen, bezoeken van kerken, stadjes, tuinen of kastelen genieten van een echte ‘cream tea’, dat is Engeland op zijn best.

 • Anwb-reizen

  Tijdens een vakantie in de Cotswolds waan je je even terug in de tijd. Deze pittoreske Engelse streek biedt je een schilderachtig, landelijk landschap vol pittoreske dorpen, lees verder…

 • SNP Natuurreizen

  Tuinwandelvakantie langs B&B’s.
  Relaxte wandelingen naar een van de vele schitterende landhuizen en tuinen, zoals Batsford Arboretum, Mill Dene Garden, Hidcote Manor Garden en Snowshill.

 • Acsireizen.nl

  Groot-Brittannië is het land met een lange geschiedenis, veel cultuur en onverwachte landschappelijke schoonheid. Dat willen we u graag laten zien. 

Meer reisorganisaties voor Groot-Brittannië

Méér leuke vakantie-ideeën voor Groot-Brittannië

Meer wandelvakanties voor Groot-Brittannië

(Visited 880 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *