Meteen naar de inhoud
corfu

😎 Corfu is het eiland waar u nooit genoeg van krijgt.

Een bijzonder Grieks eiland! Wist u dat de beroemde keizerin Sissi het Griekse eiland Corfu tot haar vakantieresidentie verkoos? Met de honderden baaien, gezellige dorpjes, het natuurschoon en de rijke historie is het een eiland waar u nooit genoeg van krijgt. In de vele baaitjes die Corfu biedt, kun je prima snorkelen in het kraakheldere zeewater. Het heuvelachtige landschap vol cipressen, bloeiende oleanders en olijfbomen daagt u uit tot actieve ritten op een mountainbike. Na een dag vol schitterende indrukken smaakt dat glaasje ouzo in zo’n typisch Griekse taverne des te beter.

Aanbieders voor een heerlijke vakantie naar Corfu

  • Elizawashere.nl

    Corfu is het eiland waar ik nooit genoeg van krijg. Een bijzonder stukje Griekenland! Wist je dat de beroemde keizerin Sissi het Griekse eiland Corfu tot haar vakantieresidentie verkoos? Ik begrijp dat helemaal. Met de honderden baaien, gezellige dorpjes, het natuurschoon en de rijke historie is het een eiland waar ik nooit genoeg van krijg. Het heuvelachtige landschap vol cipressen, bloeiende oleanders en olijfbomen daagt me uit tot actieve ritten op een mountainbike. Na een dag vol schitterende vergezichten smaakt mij dat glaasje ouzo in zo’n typisch Griekse taverne des te beter.

  • TUI.nl

    Groene heuvels bezaaid met cipressen en olijfbomen en het turquoise water van de Ionische Zee. Dit is het decor tijdens een vakantie op Corfu.

Corfu, het groene eiland van Griekenland. Het eiland bestaat uit prachtige baaien met groenblauw water en beboste bergen met olijf- en pijnbomen. lees verder….

  • Vakantiediscounter.nl

    Geen kale vlaktes, maar een mooie groene natuur met kleine baaien en leuke authentieke dorpjes. Het eiland Corfu is Griekenland op haar best. Kom maar op met die (zon)vakantie!

  •  

Meer reisorganisaties voor Griekenland

Meer vakantie-ideeën voor Griekenland

corfu
corfu
corfu
(Visited 247 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.