Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

corfu

😎 Corfu is het eiland waar u nooit genoeg van krijgt.

Een bijzonder Grieks eiland! Wist u dat de beroemde keizerin Sissi het Griekse eiland Corfu tot haar vakantieresidentie verkoos?
Met de honderden baaien, gezellige dorpjes, het natuurschoon en de rijke historie is het een eiland waar u nooit genoeg van krijgt.
In de vele baaitjes die Corfu biedt, kun je prima snorkelen in het kraakheldere zeewater.
Het heuvelachtige landschap vol cipressen, bloeiende oleanders en olijfbomen daagt u uit tot actieve ritten op een mountainbike. Na een dag vol schitterende indrukken smaakt dat glaasje ouzo in zo’n typisch Griekse taverne des te beter.

Aanbieders voor een heerlijke vakantie naar Corfu

 • Elizawashere.nl

  Corfu is het eiland waar ik nooit genoeg van krijg. Een bijzonder stukje Griekenland! Wist je dat de beroemde keizerin Sissi het Griekse eiland Corfu tot haar vakantieresidentie verkoos? Ik begrijp dat helemaal. Met de honderden baaien, gezellige dorpjes, het natuurschoon en de rijke historie is het een eiland waar ik nooit genoeg van krijg. Het heuvelachtige landschap vol cipressen, bloeiende oleanders en olijfbomen daagt me uit tot actieve ritten op een mountainbike. Na een dag vol schitterende vergezichten smaakt mij dat glaasje ouzo in zo’n typisch Griekse taverne des te beter.

 • TUI.nl

  Groene heuvels bezaaid met cipressen en olijfbomen en het turquoise water van de Ionische Zee. Dit is het decor tijdens een vakantie op Corfu.

 • Kras.nl All Inclusive

 • 😎 Ontdek de diversiteit van dit Griekse eiland in de Ionische Zee tijdens een vakantie Corfu. Dit eiland heeft namelijk een groot scala aan unieke en uiteenlopende bezienswaardigheden. Wat dacht u van een hoofdstad met zo’n rijke historie dat het erkend wordt als werelderfgoed. Daarnaast zijn er oases van prachtige natuur en bergtoppen die u een adembenemend uitzicht geven over het eiland en de turquoise Ionische Zee.
 • Corfu-eilandhoppenopmaat.nl

  Het vruchtbare eiland is erg groen en rijk gezegend door de natuur. Wij raden u aan op Corfu een auto te huren en erop uit te trekken door de prachtige natuur, een bezoek te brengen aan de mooie baaien met dito stranden, de bergen en schilderachtige dorpjes.

Meer reisorganisaties voor Griekenland

Meer vakantie-ideeën voor Griekenland

corfu

corfu

corfu

corfu

corfu

(Visited 220 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *