Noord-Amerika Vakantie ideeën

Cape Breton schateiland van Nova Scotia

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  cape breton

  😎 Cape Breton in Noord-Amerika is voor een vijfde natuurreservaat.

  In de 18de en 19de eeuw kwamen vissers en kolonisten van Frankrijk en Schotland naar het eiland Cape Breton voor de kust van Nova Scotia, dat destijds bewoond werd door Micmac-Indianen.
  De kolonisten vonden hier rijke visgronden, productieve wouden en kans op een beter leven. Nu lokt het eiland toeristen met zijn wilde natuurschoon en zijn mix van Franse indiaanse en Keltische cultuur.

  Een vijfde van Cape Breton is natuurreservaat, met 25 wandelroutes en de Cabot trail een 300 km lange rondweg. Je hoort sommige mensen zeggen:”Ik heb de Rockies gezien en de Andes, de Alpen en de Schotse Hooglanden maar in natuurschoon overtreft Cape Breton ze allemaal”.

  De culturele mix betekent dat u in het winkeltje van Gaelic Collige in St.Anns een Clan-tartan kunt kopen en vervolgens door het Fransen gestichte fort Louisbourg aan de oostkust kunt bezoeken. In 1745 gaf het garnizoen zich hier pas over na een beleg van 48 dagen door de kolonisten uit Engeland en de Britse vloot.

  Hier enkel tips voor Noord-Amerika

  • Riksja Family Canada

   Ontdek samen besneeuwde bergtoppen, gletsjer meren en bruine beren. West Canada, dé stoere familie bestemming maar ook een veilig westers land met een uitstekend wegennet, behapbare reisafstanden en comfortabele overnachtingen.

  • fly-drives met dreamtravels.nl

   Prachtige routes door Amerika en Canada
   Onze fly-drives bieden u een ruime keuze aan prachtige routes door Amerika en Canada, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van deze bijzondere bestemmingen. Met uw eigen huurauto maakt u een autoreis langs de bekende en onbekende hoogtepunten. Uiteraard ontvangt u van ons een routebeschrijving, zodat u onderweg niets mist.
   Op deze website bieden wij u een selectie van onze routes met verschillende reisduren en met overnachting in verschillende soorten accommodaties, zoals hotels, cabins, bed & breakfast en andere bijzondere accommodaties

  • Privéreizen Canada met Fox

   Reis door een land vol wonderschone natuur. Uitgestrekte bossen, mooie lange wegen en prachtige steden maken Canada een van de leukste bestemmingen voor een rondreis.

  • Camper huren Canada

   Wist u dat het prachtige Canada bijna net zo groot is als heel Europa? Hierdoor is Canada het land bij uitstek om een camper te huren. Een goede camper huren in Canada via WorldWide Campers is dan ook geen overbodige luxe

  Meer reisorganisaties voor Amerika

  Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

  cape breton

  cape breton

  cape breton

  cape breton

  cape breton

 • (Visited 91 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress