Meteen naar de inhoud
beach of cathedrals

😎 Beach of Cathedrals, het strand van de kathedralen, is een prachtig voorbeeld van de pure kracht van de natuur in actie.

De Atlantische Oceaan getijden voeren, opnieuw en opnieuw, een levende spektakel met het blootstellen van deze geweldige kust met bogen en grotten. De kamers van deze kathedralen zijn geplaveid met zand, ze zijn gevormd wanneer de golven van de Cantabrische Zee de zandachtige delen van de kust wegspoelen. Nu leven we in een tijdperk dat we het geologisch proces kunnen bewonderen waarin we de bogen kunnen zien voordat ze in de verre toekomst zullen instorten. Wanneer je in Spanje over ‘het land van de duizend rivieren’ spreekt, weet elke Spanjaard meteen dat je het over Galicië hebt. De rivieren stromen van het bergachtige binnenland tot aan de zachte stranden. Galicië staat dus niet alleen bekend om zijn pelgrimshoofdstad Santiago de Compostela, ook de natuur is uitzonderlijk en mooi. Doordat Galicië in het Noorden van Spanje ligt, verbaast het niet dat de winters regenachtig en koud kunnen zijn. ’s Zomers heersen er echter aangename temperaturen rond de 20°C. Kernwoorden uit de steek zijn: Santiago de Compostela, La Coruña, Vigo.

Hier enkele reisorganisatie om uw reis naar deze regio te boeken.

 • Anwb-reizen

  Een vakantie in Galicië is iets anders dan een zonvakantie in een van de populaire badplaatsen van Spanje. Hier reis je naar het einde van de wereld, naar de plaats Finisterre, en verbaas je je over hoe groen deze regio is.
  Alle beschikbare deals voor Spanje.

 • Vacanceselect.com

  De specialist voor Vakantiepark op Camping in Spanje!

 • Galicië via Belvilla.nl

  Luxe vakantiehuizen met eigen zwembad en sauna.
   
 • Kampeerbestemmingen via ACSIreizen


  Vind hier uw ideale kampeerreis door Spanje.
 • TUI.nl


  Het noorden van Spanje is een onontdekt gebied vol meren, watervallen en bergen waar de rustzoeker zijn hart kan ophalen

Meer reisorganisaties voor Spanje

Meer vakantie-ideeën voor Spanje

 

Beach of Cathedrals
beach of cathedrals
Beach of Cathedrals
(Visited 447 times, 1 visits today)
Pinterest
Pinterest
fb-share-icon