Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

beach of cathedrals

😎 Beach of Cathedrals, het strand van de kathedralen, is een prachtig voorbeeld van de pure kracht van de natuur in actie.

De Atlantische Oceaan getijden voeren, opnieuw en opnieuw, een levende spektakel met het blootstellen van deze geweldige kust met bogen en grotten.

De kamers van deze kathedralen zijn geplaveid met zand, ze zijn gevormd wanneer de golven van de Cantabrische Zee de zandachtige delen van de kust wegspoelen. Nu leven we in een tijdperk dat we het geologisch proces kunnen bewonderen waarin we de bogen kunnen zien voordat ze in de verre toekomst zullen instorten.

Wanneer je in Spanje over ‘het land van de duizend rivieren’ spreekt, weet elke Spanjaard meteen dat je het over Galicië hebt. De rivieren stromen van het bergachtige binnenland tot aan de zachte stranden. Galicië staat dus niet alleen bekend om zijn pelgrimshoofdstad Santiago de Compostela, ook de natuur is uitzonderlijk en mooi.

Doordat Galicië in het Noorden van Spanje ligt, verbaast het niet dat de winters regenachtig en koud kunnen zijn. ’s Zomers heersen er echter aangename temperaturen rond de 20°C.

Kernwoorden uit de steek zijn: Santiago de Compostela, La Coruña, Vigo.

Hier enkele accommodaties in de regio

Meer reisorganisaties voor Spanje

Meer vakantie-ideeën voor Spanje

Bijzondere overnachting:

Casa Grande

Deze 18de-eeuwse boerderij ligt in de Galicische stad Cornide

Fiets-Fun fietsvakanties

Beach of Cathedralsbeach of cathedrals
beach of cathedrals
Beach of Cathedrals

(Visited 256 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest