Finland Ierland IJsland Noorwegen Op vakantie Noord-Amerika Zweden

BBI travel

 • Zoek uw bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  Cruise de koude wateren

  BBI-Travel

  BBI Travel is een jong en dynamisch familiebedrijf. ’Roots’ die terug gaan naar de periode eind vijftiger, begin zestiger jaren. Onze reisorganisatie heeft zich sinds 1963 toegelegd op het organiseren van reizen naar Ierland. In 1968 is Scandinavië daar als bestemming bijgekomen, later gevolgd door Canada en IJsland. Tevens vertegenwoordigen wij de rederij Hurtigruten in Nederland. In het recente verleden is het aantal passagiers sterk gegroeid. De locatie aan de Vismarkt in de binnenstad van Groningen moest worden verruild voor een ruim en modern kantoorpand op Groningen Airport Eelde.

  BBI Travel is een specialist voor haar bestemmingen en dient niet te worden verward met naamgenoot BBI Reizen uit Zaltbommel, waarmee wij in het geheel geen verbintenis heeft.

  Ondanks de hoge leeftijd beschikt BBI Travel over een jeugdig elan, dat mede veroorzaakt wordt door de enthousiaste medewerkers van ons dynamische team. Met niet alleen zakelijk belang voor onze bestemmingen kunnen wij onze cliënten op enthousiaste wijze van dienst zijn. We beschikken naast de jarenlang opgebouwde kennis en expertise kennis ook over veel persoonlijke ervaring(en. Hiermee zijn wij onze klanten graag van dienst.

   

  Méér Scandinavië en specifiek Noorwegen

   

  Producten per pagina:

  Producten per pagina:

  (advertentie)
  (Visited 64 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress