Meteen naar de inhoud
andorra_ski 😎

Andorra is een schitterend ministaatje in de Oostelijke Pyreneeën,

ingeklemd tussen Spanje en Frankrijk. Met het onaangetaste natuurschoon, de rijkdom aan cultuurschatten en de heerlijke rust die de bergdorpjes uitstralen, is Andorra een geweldige vakantiebestemming. Natuurlijk een geweldig wandelgebied maar ook motorrijders of autorijders komen hier aan hun trekken. Voor de winter is Grandvalira een echt paradijs voor skifanaten. Er zijn bergtoppen die reiken tot boven de 2800 meter en wel 210 kilometer aan pistes. De skigebieden van Grau Roig en Soldeu zijn met elkaar verbonden, waardoor het Grandvalira-gebied het grootste wintersportgebied van Zuid Europa is. Met zo’n 300 zonnige dagen per jaar is Grandvalira ook nog eens een van de zonnigste skigebieden van Europa.

Beginners en kinderen zijn dol op Canillo waar voornamelijk rustige, blauwe pistes zijn. El Tarter daarentegen is een waar paradijs voor de echte cracks.

Hier wat verschillende opties om uw reis naar Andorra te boeken:

 • Djoser Wandel

  De wandeltochten zijn voor iedereen met een beetje wandelervaring en/of een goede conditie goed te doen. We wandelen tussen de 5 en 6 uur. De wandelingen gaan over goed begaanbare paden en kennen soms een pittige klim. We stijgen tijdens de meeste wandelingen ongeveer 500 meter.

 • met TUI naar Andorra.

  Dit land ontleent zijn charme aan het dramatische landschap en biedt de beste skimogelijkheden in de Pyreneeën. En wanneer de sneeuw gesmolten is, kun je in Andorra prachtige wandelingen maken…..lees meer

 • de jongintra Busvakanties Andorra

  Precies op de grens tussen Frankrijk en Spanje ligt het ministaatje Andorra. Onaangetaste natuurschoon met prachtige berglandschappen, een veelheid aan cultuurschatten en pittoreske bergdorpjes…..lees meer

 • Wintertrex.nl

  De dwergstaat Andorra biedt een skigebied in de Pyreneeën. Daar waar alles klein is, is Grandvalira zowaar het grootste skigebied na de Alpen in Europa!

Meer vakantie-ideeën voor Andorra

 

andorra
andorra
(Visited 421 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.