Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

vakantie in Chamonix
Aiguille du Midi (Chamonix)

😎 Ooit was de Aiguille du Midi de hoogste kabelbaan van de wereld

. De kabelbaan brengt je van Chamonix naar een hoogte van 3.777 meter, waarna je via de beroemde loopbrug naar een andere lift loopt. Deze brengt je naar de piek op 3.842 meter. Met een buitengewoon uitzicht op de Mont Blanc en alle andere bergen in een 360 graden panorama. Zorg ervoor dat je wel op en goede dag gaat; de Mont Blanc is geregeld totaal omringd door wolken, waardoor je niets te zien krijgt. Een vakantie in Chamonix is zowel in de zomer als in de winter een geliefde vakantiebestemming, met de Mont-Blanc als hoogste top ( 4810 m)
.

Enkele aanbieders naar de Franse Alpen

  • Belvilla.nl

   Vakantiehuizen met zwembad, vakantieparken in het noorden of villa’s in Zuid-Frankrijk. Bekijk onze Belvilla’s en huur een vakantiehuis in Frankrijk!

  • VakantieXperts

   Frankrijk is al tientallen jaren één van de meest geliefde vakantielanden. Bereikbaar binnen een dag rijden, meestal warmer en zonniger dan in Nederland en zéér veelzijdig

  • Wintertrex.nl

   Frankrijk – De onovertroffen skinatie! De Mont Blanc is de hoogste berg van de Alpen, de Vanoise Express de grootste en snelste gondel van de wereld

Booking.com

Dit 4-sterrenhotel biedt uitzicht op de Mont Blanc en ligt in het centrum van Chamonix, op 950 meter van de kabelbaan Aiguille du Midi en op 5 minuten wandelen van het treinstation.

Meer vakantie-ideeën naar Frankrijk

Meer reisorganisaties voor Frankrijk

Chamonix

Midi In

Midi In

Chamonix

Midi In

(Visited 509 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *