Meteen naar de inhoud

šŸ˜Ž Langs de spectaculaire kust van Pembrokeshire.

De kustlijn van Pembrokeshire slingert langs het schiereiland en vormt in zijn geheel een beschermd natuurpark. Oerbossen, getijdenrivieren, zandstranden, rotskliffen en grasland vormen het gevarieerde landschap. Zelfs duizenden Altlantische papegaaiduikers vertonen hun paringsritueel in het broedseizoen. Het voorjaar is Ć©Ć©n grote bloeiende kruidentuin. Vogelaars en wandelaars komen speciaal naar dit stukje Wales.
Niet alleen de natuur maakt Pembrokeshire zo geliefd. Al jaren trekken de plaatsen St. David met de kathedraal en Pembroke met Monkton Castle vele bezoekers. Wat rustiger plaatsjes zijn Small Haven en Broad Haven, meer geliefd bij surfers. Wilt u nog extra genieten van Engelse maaltijden met wortels en puree in een onvergetelijke setting dan komt u uit in Wiseman’s Bridge.
Voor de wandelaars onder ons zijn er lange-afstand-strandwandelpaden met een route van 1400 kilometer die voert langs 18 middeleeuwse kastelen, 12 natuurgebieden, 41 bleu-flag stranden en vele dorpen en steden zoals Cardiff en Swansea. Om het hele pad te lopen zijn 70 dagen nodig.

Hier enkele leuke ideeƫn voor een reis naar Wales.

 • acsireizen.nl

  Kampeerreis Rail away Engeland. Groot-Brittanniƫ is het land met een lange geschiedenis, veel cultuur en onverwachte landschappelijke schoonheid. Dat willen we u graag laten zien. We gebruiken daar veelvuldig de trein voor, zodat u op plekken komt waar u met de auto wellicht nooit zult komen. U reist door prachtige gebieden als Yorkshire, Lake District, Snowdonia NP en de Cotswolds. Daarnaast bezoekt u York, Lincoln en nog wat onbekende pareltjes in Wales. Britser kan niet.
 • Belvilla.nl

  Vakantiehuizen in Wales.
 • HouseOfBritain.nl

  prachtige aanbiedingen in Wales via House of Britain.
 • Dejongintra.nl

  Wales betovert bezoekers met zijn warme karakter en landschap. De natuurlijke schoonheid van het land is fantastisch!
 • Anwb-reizen

  prachtige reizen in en rond Wales

Meer reisorganisaties voor Groot-Brittanniƫ

MƩƩr leuke vakantie-ideeƫn voor Groot-Brittanniƫ

(Visited 192 times, 1 visits today)
šŸ˜Ž DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.