Groot-Brittannië Vakantie ideeën

Voor ieder wat WALES.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 Langs de spectaculaire kust van Pembrokeshire.

  De kustlijn van Pembrokeshire slingert langs het schiereiland en vormt in zijn geheel een beschermd natuurpark. Oerbossen, getijdenrivieren, zandstranden, rotskliffen en grasland vormen het gevarieerde landschap. Zelfs duizenden Altlantische papegaaiduikers vertonen hun paringsritueel in het broedseizoen. Het voorjaar is één grote bloeiende kruidentuin. Vogelaars en wandelaars komen speciaal naar dit stukje Wales.
  Niet alleen de natuur maakt Pembrokeshire zo geliefd. Al jaren trekken de plaatsen St. David met de kathedraal en Pembroke met Monkton Castle vele bezoekers. Wat rustiger plaatsjes zijn Small Haven en Broad Haven, meer geliefd bij surfers. Wilt u nog extra genieten van Engelse maaltijden met wortels en puree in een onvergetelijke setting dan komt u uit in Wiseman’s Bridge.
  Voor de wandelaars onder ons zijn er lange-afstand-strandwandelpaden met een route van 1400 kilometer die voert langs 18 middeleeuwse kastelen, 12 natuurgebieden, 41 bleu-flag stranden en vele dorpen en steden zoals Cardiff en Swansea. Om het hele pad te lopen zijn 70 dagen nodig.

  Hier enkele leuke ideeën voor een reis naar Wales.

  • acsireizen.nl Kampeerreis Rail away Engeland. Groot-Brittannië is het land met een lange geschiedenis, veel cultuur en onverwachte landschappelijke schoonheid. Dat willen we u graag laten zien. We gebruiken daar veelvuldig de trein voor, zodat u op plekken komt waar u met de auto wellicht nooit zult komen. U reist door prachtige gebieden als Yorkshire, Lake District, Snowdonia NP en de Cotswolds. Daarnaast bezoekt u York, Lincoln en nog wat onbekende pareltjes in Wales. Britser kan niet.
  • Belvilla.nl Vakantiehuizen in Wales.
  • HouseOfBritain.nl prachtige aanbiedingen in Wales via House of Britain.
  • Kras.nl Vakantie Wales – Inclusief vervoer en sfeervolle hotels
  • Pharosreizen.nl prachtige reizen in en rond Wales

  Meer reisorganisaties voor Groot-Brittannië

  Méér leuke vakantie-ideeën voor Groot-Brittannië

  BIJZONDERE OVERNACHTING.

  East Hook Farmhouse
  East Hook Farmhouse biedt 4-sterren bed & breakfast-accommodatie op het platteland van Pembrokeshire. Het beschikt over gratis WiFi in de openbare ruimtes en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Een deel van het gebouw dateert uit 1760 en het rest is zelfs nog ouder. Klik voor SPECIALE aanbiedingen HIER.

  (Visited 44 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress