Meteen naar de inhoud

Estland

😎 Vakantie naar Estland, zeker als je van natuur houdt.

Het groen en de ruimte van het platteland bieden een goed alternatief als je iets anders wilt ervaren dan de gebruikelijke strandvakanties.
Dit historische land heeft veel natuur, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen, maar ook vele bezienswaardigheden en prachtige oude steden. Boven aan het verlanglijstje van menig toerist staat de hoofdstad: het middeleeuwse Tallinn. Maar ook Haapsalu is een stad dat zeker de moeite waard is om te bezoeken. Het is een prachtig stadje met een van de mooiste houten gebouwen in Estland.  Het is ook een geliefd kuuroord.
Breng ook eens een bezoek aan het Nationaal Park Lahemaa.
De Jägalawaterval op de weg ernaartoe. Moerassen zijn spannend, maar de houten paden zijn smal en soms glad. Sommige zwerfkeien zijn beklimbaar. De inrichting van het kasteel van Rakvere is ook vermakelijk voor kinderen.
Je kunt ook een vogelreis maken naar Estland in de periode van de spectaculaire vogeltrek in het voorjaar. Het is

Hieronder wat opties om uw reis te boeken.

  • TUI.nl

   Estland is een knus land met een Scandinavische uitstraling en karakter. Het is het kleinste land van de drie Baltische landen en kent een rijke historie met prachtige mythen en legenden.

  • Djoser fietsreis – Estland, Letland & Litouwen

   Fietsvakantie Estland, Letland & Litouwen.
   De Baltische Staten Litouwen, Letland en Estland lenen zich perfect voor een mooie fietsvakantie. Het landschap is er rustig en nagenoeg vlak en de landen bieden met de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallin en de prachtige kustlijn volop interessante bezienswaardigheden.

  • Sawadee.nl

   Tot de Baltische Staten behoren de landen Estland, Letland en Litouwen. Alhoewel dit drietal vaak in één adem wordt genoemd, zijn de landen daadwerkelijk verschillend. De perfecte manier om kennis te maken met de Baltische Staten is door een rondreis te maken.

  • Anwb reizen

   Zolang Estland nog deel uitmaakte van de Sovjet-Unie beschouwden we het als een Oost-Europees land. Het heeft echter niets Slavisch, niets Russisch. Estland is Noord-Europees.

  • Reisgidsen Estland

  • Autoverhuur Estland

estland
estland
estland
(Visited 280 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather
Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *