Bijzondere Overnachtingen

TreeHotel in Zweden

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  Tree Hotel Zweden

  😎 Dit bijzondere hotel

  biedt een uniek verblijf temidden van de bossen van Harad. U vindt hier een mengeling van hypermoderne architectuur en design, met huiselijk comfort, zoals een thee- en koffiezetapparaat en gratis WiFi.

  De eco-vriendelijke kamers van het Treehotel zijn voorzien van grote bedden en hebben een stijlvolle, moderne inrichting en meubels. Uiteraard bieden alle kamers uitzicht over het bos en het omliggende platteland. Elke kamer heeft een toilet en een wastafel. In een naburig gebouw zijn douches te vinden.

  Het keukenteam van Treehotel richt zich voornamelijk op wildschotels, die bereid worden met plaatselijke ingrediënten. Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de sauna en het buitenbubbelbad van het hotel.

  Het Treehotel is architectonisch hoogstandje diep in de Zweedse bossen. Met groot respect voor de natuur zijn de boomhutten op een hoogte van 4 tot 6 meter tussen de bomen bevestigd. Het Treehotel vind je te midden van de ongerepte natuur in Noord-Zweden, vlakbij het plaatsje Harads. De ‘treerooms’ zijn niet alleen van buiten spectaculair, ook binnenin vind je luxe, architectuur en een groot respect naar de natuur, de interieurs zijn modern, licht, minimalistisch en ecologisch. Een spectaculair uitzicht over de vallei is zoals je zult begrijpen inclusief.

  Boden ligt op 40 minuten rijden en de kuststad Luleå bevindt zich op een uur rijden van Treehotel. De dichtstbijzijnde winkels en het zwembad bevinden zich in het stadje Harads, dat op 2 km afstand ligt.

  Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Harads!

  Boek hier

  • Tree Hotel kijk HIER voor beschikbaarheid.

  hotel  hotel

  hotel

 • (Visited 66 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress