Schotland Thema-Reis Vakantie ideeën

Schotland heeft vele gezichten.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest
  Schotland

  misty-scotland

  😎 Schotland staat bekend om haar:

  prachtige steden, een adembenemend landschap, een woelig verleden, Schotse hooglanden, fantastische festivals en vriendelijke gastvrije mensen. Het is een trots en onstuimig land met een indrukwekkend erfgoed, een levendige cultuur en een heel eigen karakter. En het is gemakkelijk bereikbaar via één van de ferries vanuit België of Nederland. En eenmaal ter plaatse is het even eenvoudig om heerlijk rond te reizen.

  Een schitterend land, bewoond door een onverschrokken volk. De Schotse hooglanden zijn ronduit spectaculair te noemen. De zuivere lucht, de fantastische vergezichten, de afgelegen ‘glens’ (valleien) en de donkere diepe ‘lochs’ (meren) maken dit tot één van de mooiste bestemmingen ter wereld. De lieflijke lowlands doen in schoonheid niets onder voor de hooglanden. Het unieke landschap gecombineerd met de rijke Schotse traditie van muziek, mythen, ceilidhs, clans en kilts staan garant voor een ‘anders-dan-anders’ vakantie! Kijk snel bij onze rondreizen.

  Keuze uit vele mogelijkheden om uw reis naar Schotland te boeken.

  wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. De echte toppers.

  • Boeken via reisorganisatie TUI

   Boek hier uw Reizen naar Schotland. Fly & drive reizen of met eigen auto! Onbeperkte kilometers. Rechtstreekse vluchten.

  • Snp natuurreizen

   Specialist op het gebied van avontuurlijke natuurreizen en wandelvakanties in Schotland. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan unieke en bijzondere natuurreizen.

  • Vakantie via HOUSE of BRITAIN

   Sommige landen moet u minstens één keer bezocht hebben en één van die landen is Schotland. Het land is niet voor niets een zeer populaire bestemming.Zeker de prachtige hoofdstad Edinburgh is een must see tijdens uw reis, de historische stad staat bekend om zijn gastvrijheid, winkels, festivals, musea en prachtige monumenten, zoals het zeer indrukwekkende Edinburgh Castle. Lees verder….

  • Kampeerreis met ACSI

   Zonnestralen die jacht maken op achtergebleven slierten nevel. Atlantische golven die zich stukslaan op het graniet van rafelige rotsen aan de kust. Kastelen van machtige clans. Schotland is een fascinerende mix van Angelen, Schotten en Kelten waarin sprookjesfiguren, mystiek en realiteit moeiteloos met elkaar verweven worden. Lees verder……

  • Prachtige accomodaties via BelVilla.

   Unieke Accommodaties & Uitstekende Service. Je wordt niet zomaar een Belvilla!

  • Golfvakantie vlakbij Edinburgh via Golfreizen.nu

   Het gebied rondom Edinburgh is een eldorado voor golfers! Linksbanen worden hier afgewisseld door statige parklandbanen. Golfreizen.nu biedt hier o.a. een golfarrangement aan in Gullane, een dorp dat maar liefst 3 golfbanen rijk is. We kunnen echter ook voor andere banen greenfees regelen.

  Meer vakantie-ideeën naar Schotland
  Meer reisorganisaties voor Schotland

  schotland

  schotland
  schotland

  (Visited 155 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress