Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

San Marino is na Vaticaanstad en Monaco het kleinste land van Europa.

San Marino, officieel de Republiek San Marino, is een enclave omringd door Italië. De hoofdstad is het gelijknamige San Marino. De Republiek ligt op de steile hellingen van de Monte Titano. San Marino heeft een Middellands Zeeklimaat met over het algemeen warme zomers en zachte winters. Kenmerkend voor het landschap zijn de wijngaarden, olijfbomen en de pijnbomen. Een bezoek aan het historische centrum is een absolute aanrader. Smalle straatjes, middeleeuwse huizen en pleinen zijn typerend voor het centrum. Alsof u even terug in de tijd gaat!

 
 

Hier enkele tips voor accommodaties in San Marino.

  • TUI.nl

   Ontdek een prachtig gelegen dwergstaatje in de Apennijnen tijdens een vakantie San Marino. Verken het dorpje Cailungo of breng een bezoek aan San Marino, de gelijknamige hoofdstad.

  • Anwb-reizen

   Het uitzicht vanaf de toren van Guaita is adembenemend en lokt jaarlijks massa’s toeristen.
  • Vacanceselect

   San Marino is een klein staatje, maar je kunt er een grootse vakantie vieren. De gezellige, historische hoofdstad is omgeven door een ruig, heuvelachtig landschap. Ook fijn: de Adriatische kust ligt op een steenworp afstand

  • Vakantiediscounter.nl

   Camping Centro Vacanze San Marino. Er zijn hier genoeg faciliteiten voor de kinderen zoals een kinderboerderij, speeltuin en de miniclub. Ook is er een a la carte restaurant en een pizzeria.

(Visited 129 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *