Meteen naar de inhoud
 San Fransisco

😎 San Fransisco, een stad in de Amerikaanse staat Californië.

Fly Drive geeft u de mogelijkheid om in uw eigen tempo deze prachtige bestemming te ontdekken! U profiteert van veel vrijheid om uw route naar eigen idee in te delen. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw reis naar San Francisco haalt. San Francisco is een adembenemende stad met een zeer veel diversiteit aan culturen, architectuur, bezienswaardigheden en natuur! Een stad die nooit verveelt! Laat je verrassen door de vriendelijkheid en de tolerantie van de mensen. “The City”, noemen de locals het vol trots! Het is de stad van de immigranten… dit zie je duidelijk terug in het straatbeeld. Zo is er de Italiaanse wijk (North Beach), de Chinese wijk (China Town), de Japanse wijk (Japan Town), de Mexicaanse wijk (The Mission). De hippie-cultuur is hier begonnen en het is dan ook niet uitzonderlijk dat je hier nog wat “lost hippies” aantreft (Haight-Ashburry is ‘de hippie-straat”). Dan zijn er nog de vele bezienswaardigheden dus volop genieten.

Hier enkele reisorganisaties om uw reis naar San Francisco te boeken.

WTC.nl – World Ticket Center

Vergelijk op WTC.nl alle vliegticket prijzen en vluchten van de goedkoopste airlines.

TUI.nl

Een goedkope vakantie San Francisco boek je eenvoudig en snel op TUI.nl.

Amerikaplus.nl

Een rondreis door San Francisco, een fascinerende stad met een Europees karakter en veel charme. Bij de haven wordt het geluid van de meeuwen overstemd door misthoorns en cable cars.

FOX, Verre Reizen van ANWB

Let’s go to San Francisco!
Het groene en on-Amerikaans aandoende San Francisco verovert uw hart. Al moet u daar wel wat voor doen. Dus trek aan die wandelschoenen, ga op pad en voel de San Francisco-vibe door uw aderen stromen!

Meer reisorganisaties voor Amerika

Meer vakantie-ideeën voor Noord-Amerika

san-francisco
san-francisco
san-francisco
(Visited 376 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *