Meteen naar de inhoud

Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 4 uur quad excursie Quad Mad Reykjavik IJsland

Met de auto of de bus IJsland verkennen is natuurlijk prima maar als je IJsland écht wilt ervaren dan is deze 4 uur durende quad excursie perfect voor jou! Je gaat door prachtige landschappen, geniet van fantastische uitzichten en ervaart tegelijkertijd pure adrenaline. De ideale manier om IJsland op een avontuurlijke manier te ontdekken!

Wat kun je verwachten?

De dag start met een pickup bij je hotel. Je wordt naar het basiskamp gereden (circa 15 minuten) en daarvandaan zullen de deskundige gidsen je meenemen over onverharde paden richting de Mosfellsdallur vallei. In de schaduw van de Esja (Reykjavik berg) zul je de quad testen op een groot aantal terreinen zoals asfalt, gravel, rotsen en modder. Ook zul je de rivier overstekken en over oude bruggen heenrijden. Je gaat met de quad naar de top van twee bergen: Hafrafjall en Úlfarsfjall. Als je de rit naar boven al tof vindt dan zul je zeker worden verrast door de fantastische uitzichten. Zo kijk je uit over Reykjavik en het schiereiland Reykjanes. Werkelijk een unieke dag en na afloop wordt je weer afgezet bij je hotel!

*Het is ook mogelijk om met 1 persoon een quad te boeken!

Hieronder enkele opties:

Quad Mad Reykjavik IJsland

Meer reisorganisaties voor IJsland

Meer vakantie-ideeën voor IJsland.

10 mooie watervallen in de wereld.

Kijk ook bij:

  • Reykjavik met DeJongIntra

    • Een stedentrip Reykjavik is een uitstekend alternatief voor een ontspannende vakantie of voor mensen die zich graag laten uitdagen. Voor wie het rustig aan wil doen is de “Hop on, Hop off, sightseeing bus, in de zomer een leuke manier om de stad te verkennen. Met de Reykjavik Welcome kaart, die een geldigheidsduur heeft van 24-72 uur, is busvervoer en entrees tot verschillende attracties inbegrepen. Winkelen en uitgaan doet u in de belangrijklste winkelstraat , Laugavegur, hier en in de omliggende straten vindt u naast winkels die gespecialiseerd zijn in outdoor kleding, de jonge moderne Ijslandse ontwerpers die Icelandic design promoten. Lees verder….
  • Citytrip Reykjavik met BBI-travel

    • Reykjavik is de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Ofschoon het een relatief kleine stad is, met ca. 180.000 inwoners, heeft het toch een hoofdstedelijke uitstraling. In het gezellige centrum met haar vrolijk gekleurde houten huizen vindt u de langgerekte winkelstraat Laugavegur met vele trendy winkels, terrasjes, restaurants en kunstateliers.

Quad Mad Reykjavik IJsland
Quad Mad Reykjavik IJsland

(Visited 287 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.