Zoek op bestemming

Facebooktwitterpinterest

😎 Op zo’n tweeënhalf uur rijden van hoofdstad Quinto ligt het Mashpi regenwoud. Het Mashpi regenwoud is een plek waar wolken worden geboren. Eerst nog wat nevel boven de toppen en minuten later zie je wolkenwatten drijven. In dit nevelwoud valt jaarlijks gemiddeld 6 meter neerslag. Het nevelwoud onderscheidt zich doordat dit bos op berghellingen groeit. Dat levert een rijke flora en fauna op, waaronder veel bijzondere orchideeën.

Wat is een mooi uitgangspunt voor deze ontdekkingsreis?

MASHPI LODGE.
Om de gasten te vergemakkelijken dieren met een verrekijker te spotten, heeft de lodge een luchtfiets en een kabelbaan aangelegd waarmee de gasten in hun eigen tempo tussen de boomtoppen kunnen laveren.
Het idee achter dit design hotel is dat de gasten één zijn met de natuur. Hierdoor kijk men vanuit de badkuip naar de mossige boomtakken.
Een prachtige ontdekkingsreis naar flora en fauna die veel indrukken zal achterlaten.

Voor meer informatie Klik HIER.

Een referentie op booking.com geeft wel aan hoe bijzonder deze plek is:
“Dit is niet zomaar een lodge. Het is een heiligdom van vrede en natuur. Weg van de drukte van de stad; geen auto’s, alleen natuur en personeel die echt houden van wat ze doen. Projecten als Mashpi laten de stadslui de natuur waarderen. We hielden van alles. De watervaltrektochten (Magnolia), de Sky-bike, de Dragon Fly en het prachtige kolibriestation. Bedankt Marc, Gonzalo en de bemanning!”

(Visited 99 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *