Meteen naar de inhoud
Wight
isle-of-wight

😎 Het prachtige Isle of Wight wordt ook wel ‘Bicycle Island’ genoemd.

En terecht, want per fiets kunt u de mooiste plekjes van het eiland ontdekken! Fiets vanuit uw hotel in de levendige badplaats Ventnor naar Osborne House, de residentie van de vroegere Queen Victoria, het imposante Yarmouth Castle of het statige Appuldurcombe House. Onderweg kunt u genieten van de mooiste uitzichten en het schitterende landschap. Het is weer een leuke manier van vakantie houden. U ziet veel meer en kunt genieten van vele mogelijkheden. Met een vijf daagse fietstocht krijgt u een prachtige indruk van het eiland. Een leuk item op het eiland is het “Garlic Festival”. Het 2daagse event op 6en 7 augustus 2016, in de plaats Newchurch.
  • Hier enkele reisorganisaties om uw reis naar deze streek te boeken.

  • House of Britain

   Prachtige verschillende 8-daagse reizen inclusief overtocht.
   Dankzij snelle treinen en ferries bent u met eigen vervoer vanuit Frankrijk altijd binnen twee uur in Engeland. Na uw ontspannen reis over (of onder) het Kanaal heeft u de tijd om te genieten van deze veelzijdige reisbestemming.

  • SNP Natuurreizen

Lichte groepswandelvakantie vanuit HF Freshwater Bay House
Op het Isle of Wight neem je deel aan een geheel verzorgde wandelreis vanuit een fraai landhuis aan zee. Je wordt begeleid door toegewijde Engelse wandelgidsen en kan elke dag kiezen uit meerdere wandelingen, van kort en licht tot redelijk inspannend. Hierbij volg je deels het Isle of Wight Coastal Path en verken je ook het glooiende binnenland. Alle maaltijden zijn inbegrepen en van zeer goede kwaliteit. Lees verder…

Meer reisorganisaties voor Groot-Brittannië

Méér leuke vakantie-ideeën voor Groot-Brittannië

Meer wandelvakanties voor Groot-Brittannië

isle of wight
isle of wight
isle of wight
(Visited 208 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather