Beleef dit zelf

Voor wie is Travel Active geschikt?

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  😎 Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen.

  Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen wij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active.

  Al onze medewerkers hebben zelf in het buitenland gewerkt, gewoond of gestudeerd en kunnen daardoor uit eigen ervaring adviseren. Bij elkaar zorgt dit voor een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

  Destijds hadden we een drietal programma’s: Camp USA, Au Pair en Work & Travel Australië. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie met veel verschillende programma’s voor jong en oud! Zo is er dus voor ieder wat wils!

  Wij zorgen voor een goede voorbereiding van jouw avontuur, mede door onze jarenlange ervaring in dit vakgebied en de persoonlijke reiservaringen van onze medewerkers. Duizenden avonturiers zijn je inmiddels voorgegaan, dus we weten waar we over praten. Natuurlijk staan daarbij wel jouw wensen centraal.

  Door onze partners in het buitenland kunnen we ook ter plekke al de benodigde dingen vooraf voor je regelen, zodat jij je daar bij aankomst niet meer mee bezig hoeft te houden. Ook kunnen wij de reis voordelig voor je boeken, mocht die niet al inbegrepen zijn in het door jou gekozen programma.

  Door middel van speciale informatiebijeenkomsten kun je al je vragen bij ons kwijt, en kun je in contact komen met oud-deelnemers. Zo krijg je een goed beeld van wat je te wachten staat. Natuurlijk kun je ook altijd bij ons op kantoor langskomen voor een persoonlijk gesprek.

  travelactive

  Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  Au Pair in de zomer
  Vrijwilligerswerk Zuid-Afrika
  Vrijwilligerswerk Peru
  High School in het buitenland
  Au Pair in het buitenland
  Vrijwilligerswerk Afrika
  Boerderijwerk in het buitenland
  Toeristisch werk in het buitenland
  Vrijwilligerswerk in het buitenland
  Backpacken in het buitenland
  Work and Travel
  Taalreizen
  Travel Active

  Brochure aanvragen?

  Brochure Au Pair
  Brochure Taalreizen
  Brochure Vrijwilligerswerk
  Brochure Backpacken
  Brochure Work & Travel
  Brochure High School

  (Visited 64 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress