Meteen naar de inhoud
Gaping Gill

😎 Gaping Gill the Heart of Darkness Yorkshire.

Verken het wonder van de grootste grot van Groot-Brittannië. De 110 meter afdaling naar de voet van Gaping Gill duurt ongeveer een minuut. Vanuit de met wolken bedekte toppen van de Yorkshire Dales, in de schaduw van Ingleborough, daalt de lier door de grotopening in het oppervlak en gaat diep de aarde in. In de smalle schacht met mos bedekte kalksteen daalt u af voordat de kamer breder wordt en neemt u een duik in de duisternis, waarin geen planten kunnen groeien. U komt in het hart van de grootste bekende grot van Groot-Brittannië, een ruimte zo groot de koepel van St. Paul’s Cathedral Dit is een afdaling die niet geschikt is voor mensen met hoogtevrees of het donker. “Maakt u zich geen zorgen, ‘zegt de speleoloog, “Ik zal u vertellen hoe u moet gaan zitten en welke gebeden u moet bidden” zegt hij met een vleugje Britse humor. Twee keer per jaar – in het voorjaar en augustus – bieden zij het publiek de mogelijkheid om mee te gaan in Gaping Gill, in de anders ontoegankelijke grot. Welke data? Klik hier.

Hier enkele vakantie ideeën in Yorkshire.

Belvilla.nl

Boek hier uw accommodatie in deze streek.

Anwb-reizen

Rond de historische stad York bevindt zich het afwisselende landschap van Yorkshire. Het is een boeiend gebied. Je ziet grimmig bergland ineens overgaan in vriendelijk weideland  lees verder…

HouseOfBritain.nl

Ontdek het prachtige Yorkshire en de bijzondere stad York met de beroemde York Minster, één van de mooiste kathedralen van Groot-Brittannië.

SNP Natuurreizen

Wandelen in Yorkshire Dales, een 100% ‘walking holiday in the English Coutryside’

TUI.nl
Het Verenigd Koninkrijk is het land dat we kennen van het links rijden, de dubbeldekkers in Londen, de pubs en de marmelade. lees verder….

Meer reisorganisaties voor Groot-Brittannië

Méér leuke vakantie-ideeën voor Groot-Brittannië

 

Gaping Gill
(Visited 310 times, 1 visits today)
😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterestby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *