Ga naar de inhoud

dublin

😎 Dublin is een ideale stad voor een stedentrip.

Of je nu voor een weekend of een midweek heen en weer vliegt of je plant de stad in tijdens een tocht door Ierland; een stedentrip naar Dublin zal altijd een hoogtepunt zijn. De stad heeft veel te bieden en als je hier slechts enkele dagen verblijft zal de stad niet al zijn geheimen aan je prijsgeven.
Toch zijn er een aantal bezienswaardigheden in de stad waar je niet omheen kan. Zo is een bezoek aan de ‘Book of the Kells’ in ‘Trinity College’ en een rondleiding in de ‘Guinness Brewery’ bijna verplichte tijdens een bezoek tijdens je stedentrip aan de Ierse hoofdstad. Wie voor het eerst een bezoek brengt aan de stad kan een beetje overrompeld zijn door de drukte van de stad. Als je hier eenmaal aan gewend bent kun je de stad in zijn volle glorie gaan waarderen. De stad is trots op zijn verleden en alle grote schrijvers, dichters, kunstenaars, zangers en muzikanten die de stad heeft voortgebracht worden hier wel op één of andere manier geëerd.

Boek Dublin via echte Ierlandkenners

 • Stedentrip Dublin via EchtIereland.nl

  Tijdens een weekend Dublin ontdek je de bruisende, gezellige hoofdstad van Ierland. Bezoek tijdens je stedentrip Trinity College en St. Patricks Cathedral, of begroet Molly Malone waarna je gaat shoppen in dé winkelstraat van Dublin: Grafton Street.
 • HouseOfBritain.nl

   Dublin is voor de meeste bezoekers het beginpunt van de reis. Deze bruisende stad is een mix van een interessante geschiedenis en cultuur, hippe bars en pubs, elegante architectuur, verfijnde restaurants en fantastische winkelmogelijkheden. De stad is met recht één van Europa’s hotspots!
 • Stedentrip via BBI-travel

  De sfeervolle Ierse hoofdstad kent vele bezienswaardigheden en u kunt er gezellig winkelen in elegante winkelstraten, zoals Grafton Street en Henry Street of in overdekte winkelcentra, zoals het St. Stephens Green Centre of het Powerscourt Centre. In de trendy wijk Temple Bar vindt u veel restaurants, gezellige pubs en winkeltjes.
 • Stedentrips Dublin met deJongIntra

  Dublin kunt u het best te voet verkennen: u volgt eenvoudigweg één van de wandelroutes tijdens uw stedentrip Dublin. De Viking Walk voert u bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadscentrum aan de oevers van de Liffey. Terwijl de Writers Trail getuigt van het literaire verleden van de stad, waar de bewoners – terecht – trots op zijn.
 • Evenementen en bezienswaardigheden

  Veel voordeel met online tickets.
 •  

Meer reisorganisaties voor Ierland

Meer vakantie-ideeën voor Ierland

Meer ideeën voor stedentrips

dublin
dublin
dublin
(Visited 234 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon