Ga naar de inhoud

😎 Hier vindt u een overzicht van vele CRUISE aanbieders.

U heeft één vakantie idee met een groot probleem. U wilt sowieso een CRUISE maken.
Maar nu waar naar toe?
Dan is deze link wel een mooie optie om alle mogelijkheden in te vullen.
Of u nu wilt naar Antarctica, Noorse fjorden, Zuid-Europese vaart.
Panama, Oceanië, Zwarte zee, Caribbean het maakt niet uit.
Keuze met kinderen of lekker luxe met speciale kamers met balkon.
Het enige probleem wat nu is opgelost is: “Waar te beginnen?” HIER dus.

  • BBI-travel,Cruise Noorwegen, maar dan anders…

   `s Werelds mooiste zeereis langs de gehele Noorse kust met indrukwekkende fjorden, prachtige rotsformaties en pittoreske vissersdorpjes. Een unieke ervaring aan boord van een van de Hurtigruten schepen. Van oorsprong gebruikt men deze kleine ‘cruise’ schepen om de post te bezorgen bij de lokale bevolking. Door de relatief kleine schepen komt men tot ver in de mooiste fjorden.

  • Captaincruise. Cruise vanuit Nederland

   Een cruise vanuit Nederland heeft veel voordelen. U hoeft namelijk niet ver (per vliegtuig) te reizen naar het vertrekpunt van uw cruisevakantie. En uw familie kan u uit komen zwaaien bij vertrek. Er zijn drie vertrekpunten voor cruiseschepen vanuit Nederland, namelijk: Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.

  • Cruisetravel.nl

   Naast de traditionele vakantiebestemmingen wordt het cruisen door steeds meer Nederlanders ontdekt als dé ideale vakantiebesteding. Gezinnen, stelletjes, singles, jong en oud. Iedereen die van rondreizen houdt, zonder zijn koffer iedere keer opnieuw in- en uit te pakken, is de doelgroep. Cruisen is dé ‘nieuwe’ manier van vakantie vieren.

  • Dreamlines cruises

   Op Dreamlines.nl worden meer dan 30.000 cruises van ruim 32 rederijen aangeboden, variërend van fijne korte cruises tot wereldreizen en trans-Atlantische cruises. Ook de complete heen- en terugreis in vorm van vluchten en transfers kan eenvoudig worden geboekt tegen scherpe prijzen. Kortom: alles is mogelijk op het gebied van cruisen bij Dreamlines.

  • Dreamtravels

   In samenwerking met Holland America Line biedt DreamTravels u een uitgekiende selectie aan Cruisevakanties naar onze bestemmingen. Kies een van onderstaande vakanties of combineer een van de vele cruises van Holland America Line met een landarrangement. Vraag ons naar de mogelijkheden! Nederlandser cruisen dan met Holland America Line kan bijna niet. De van oorsprong Nederlandse rederij doet zn afkomst nog altijd eer aan. De schepen, varen onder de Nederlandse vlag en menukaarten en dagprogrammas zijn in het Nederlands.

  • HCC-cruises, Cruise Last Minutes & aanbiedingen

   Heerlijk ontspannen, nergens meer aan hoeven denken omdat alles is geregeld. Een schip vol faciliteiten en een route langs spannende nog nooit bezochte plekken; dat is wat u voor ogen moet hebben als u overweegt te gaan cruisen! Maak kennis met cruises en boek een voordelige “last minute” of aanbieding!

  • Kras Cruises Nederland

   Over zee naar de mooiste bestemmingen met Kras cruises.

  • SNP Natuurreizen in Spitsbergen

   Het gevarieerde landschap van spitse toppen, diepe fjorden, drassige toendra’s, afkalvende gletsjers en enorme ijskappen herbergt een rijke fauna die je tijdens je Spitsbergen cruise kunt bekijken.


Reisboekwinkel de ZwerverAllerlei boeken over Cruises


cruise

cruise


(Visited 103 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon