Andorra Vakantie ideeën

Caldea thermal spa in Andorra is genieten op hoogte.

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest
  Caldea

  caldea spa andorra

  😎 Caldea is de grootste spa van Europa en ligt in de bergen.

  Op een oppervlakte van 6.000 vierkante meter binnen en buiten zijn de lagunes, sauna’s, jacuzzi, een grapefruit zwembad, een Aztecian zwembad, Indo-Romeinse baden, watervallen, bel bedden, warm marmer leien, en nog veel meer.

  Stel je een plek voor waar alles licht en ruimtelijk is, waar je vermoeidheid, stress en routine verdwijnt, waar u rust en kalmte vindt in de gunstige effecten van het thermaal water. Een oase om zich terug te trekken, toegespitst om te rusten, om uw gezondheid en schoonheid weer op te laden.

  Caldea maakt gebruik van het water dat uit de thermische bron in Escaldes-Engordany, tot een harmonieuze relatie tussen het lichaam en het water in een futuristische omgeving weet te creëren. In het oude Catalaans, betekent het woord “caldea” bron en warm. In de Romeinse tijd, was het woord ‘Calidae’, de naam van de stad Escaldes in Andorra. Tweeduizend jaar later, biedt de bron u een nieuwe vorm van welzijn en genot, een ontmoeting met water in alle mogelijke vormen, van stoom ijs, van Japan tot Finland.

  Enkele reisorganisaties:

  • Booking.com – Caldea thermal spa

  • Kras.nl

   heeft prachtige hotelaccommodaties gevonden.

  • TUI.nl

   verzorgt accommodaties. Andorra is een dwergstaat tussen Frankrijk en Spanje en wordt omgeven door een fraai berglandschap. Je maakt er in de zomer prachtige wandelingen, waarvan de route langs de Tristaina meren de bekendste is. Na een actieve dag in de natuur is er niets lekkerder om te ontspannen in Europa’s grootste spacentrum Caldea! Leuk detail: in het belastingparadijs hoor je overal om je heen nog Catalaans.

  • Vakantiediscounter.nl

   Vanwege het belastingvrije klimaat is Andorra een veelbezochte vakantiebestemming.

  Meer vakantie-ideeën voor Andorra

  spa andorra

  spa andorra

  (Visited 232 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Powered by: Wordpress