Griekenland Stedentrips

Athene een culturele stad

 • Zoek op bestemming

 • Facebooktwitterpinterest

  athene

  😎 Athene staat natuurlijk bol van geschiedenis

  Athene de grootste stad van Griekenland en één van de grootste steden van Europa. In de streek Attika wonen 3.812.330 mensen, waarvan er 3.192.606 in de metropool Athene. Dus niet alleen de gemeente Athene, maar de grote stad en het stedelijke gebied hieromheen. Het is de stad van de Olympische Spelen, de stad van wereldberoemde artiesten, cultureel knooppunt met festivals en internationale evenementen, wetenschappelijk centrum met talloze musea met unieke vondsten en tentoonstellingen. Vanaf de Akropolis heb je een prachtig uitzicht over de stad, de oude Agora, de kerk Agia Apostoli en de gezellige Plaka.

  De stad leent zich prima voor een stedentrip, kort bezoek of zakelijke bijeenkomst. Tijdens een stedentrip kun je een wandeling prima combineren met het openbaar vervoer. Culturele bezienswaardigheden in overvloed en ook om te shoppen op het moderne Ermou street of op de markt van Monastiraki, voor een souvenir, kom je niks te kort. De beste reistijd voor Athene zijn de maanden maart tot en met mei en vanaf half september tot en met eind oktober.
  Tip is een bezoek aan de stad vlak voor de kerstdagen. Hotels zijn er meer dan voldoende en variërend van eenvoudig tot luxe met een schitterend uitzicht op de Akropolis.

  Hier enkele aanbieders voor de stad en streek

  Bijzondere overnachting:

  Acropolis view hotel

  Het Acropolis View Hotel ligt in het historische centrum van Athene. Het biedt een spectaculair uitzicht op het Parthenon.

  athene  athene
  athene
  athene

 • (Visited 135 times, 1 visits today)
  😎 DEEL dit bericht met uw Social Media.Facebooktwitterpinterest

  Comments are closed.

  Powered by: Wordpress